Dostava

POŠTNINA IN DOSTAVA

Pakete dostavlja Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino sam, če je znesek nakupa nižji od 50€ z DDV, v nasprotnem primeru je poštnina brezplačna. Strošek dostave je 3,50 € in se bo izpisal ob zaključku vašega naročila. Prodajalec dostavlja kupljeno blago le na veljavne naslove na območju Republike Slovenije. Prodajalec blaga ne dostavlja v tujino.

Možen je osebni prevzem na naslovu Leskoškova 12, Ljubljana v skladišču podjetja KASTOR M.D., in sicer od ponedeljka do petka med 08.00h in 15.00h. O pripravljeni pošiljki in možnem prevzemu boste obveščeni preko elektronskega naslova. Osebni prevzem je možen le v primeru plačila po predračunu ali plačila s kreditno kartico. V primeru, da želite namesto pošiljanja blaga opraviti osebni prevzem, to nujno označite pri naročilu.

Produkte, ki so na zalogi, vam bomo dostavili v treh do petih delovnih dneh od naročila. Zaradi praznikov, vikendov ali višje sile se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov. 


PRAVICA KUPCA DO ODSTOPA OD POGODBE

Kupec, ki je potrošnik, ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe kupec sporoči na e-naslov prodajalca: kastor@kastor-md.si

Odstop od pogodbe je mogoč le v primeru, da kupec še ni odprl embalaže zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov.

V primeru odstopa od pogodbe kupec prejeti artikel na lastne stroške vrne ali po pošti na naslov prodajalca Kastor Medical Dental d.o.o., Vošnjakova 6, 1000 Ljubljana, ali ga osebno prinese na prevzemno mesto prodajalca.


REKLAMACIJE BLAGA

Prodajalec mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.

Napaka je stvarna:

- če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;

- če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;

- če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;

- če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.

Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Morebitne reklamacije kupec prodajalcu javi na e-naslov prodajalca: kastor@kastor-md.si